sâmbătă, 14 iulie 2018

Supa cu carne de vitel

Buna dimineața o supa este venita oricând
Iată altfel de supita
Ingrediente
1 kg pulpa de vitel
sare
piper
50 gr Faina dietetica
2 linguri ulei de măsline
2 catei usturoi
2 frunze de menta
2 linguri rozmarin
suc și coaja de 1 lămâie
50 ml vin alb
1 ½ litru de apă
1 kg de legume mixte pentru supa( eu le am luat de la market)
Frunze de telina
Mod preparare
 Spala bine carnea , apoi o tăiem în bucăți mici. Adăugați sare, piper și făină. Se amestecă cu mâinile și se asigură că toată suprafața cărnii este acoperită cu făină.
Punem o oala pe foc mediu .Puneți 2 linguri ulei de măsline în cratiță și transferați bucățile de carne. Sotam carnea până se rumeste putin.Adăugați usturoi, frunze de menta, rozmarin și coaja de lămâie. Stingem carnea cu  vinul și adăugați sucul de la lamaie. Odată ce vinul se evaporă, puneți apa, acoperiți capacul și fierbeți 1 ½ oră. Apoi adăugați legumele și țelina. Acoperiți din nou cu capacul și fierbeți timp de 20-30 minute.
Gata supa noastră care este foarte buna
Pofta buna vă doresc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu