duminică, 22 iulie 2018

budinca de vinete





E anotimpul lor, al vinetelor, sunt in gradina sau la piata.
Da le putina atenție și fă aceasta rețetă
Budinca de vinete
Ingrediente 4 vinete
2 cartofi
300 ml  smântână
3 ouă
4 linguri ulei
sare
piper
200 gr șuncă
200 gr salam
150 Gr cașcaval ras
Mod de preparare
Tăiem salam și șuncă
Vinetele se spală, se taie rondele, se dau cu sare şi cu piper şi se lasă 10 minute la scurs.
Cartofii se curata se spala și se taie rondele.
În tigaie prajim prima data rondele de vinete și apoi rondele de cartofi.
Punem vinetele intr un vas de yena, adaugăm salam și șuncă, apoi punem rondele de cartofi, sare și piper, deasupra punem cașcaval ras, amestecă smântâna cu ouăle bătute şi se toarnă peste compoziția din vas. Preîncălzim cuptorul la 200 de grade Celsius.
Se introduce vasul la cuptor pentru 30-40 de minute. Se serveste calda.
Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu