vineri, 13 iulie 2018

Budinca de cartofi

Buna dimineața sunt sigură că budinca faceți de toate felurile, dar aceasta budinca cu cartofi nu ați făcut o
Ingrediente
600 gr cartofi 
400 ml smântână 
250 gr brânză telemea 
150 gr caşcaval 
1 ardei gras verde
Sare
Ulei pentru prăjit
200 Gr șuncă de pui sau curcan
Mod de preparare
Curățăm , spălăm și tăiem rondele cartofii.
Îi punem la parjit in ulei încins.
După ce se prăjesc ii punem in vas de yena. Presărăm sare peste ei ( îi punem direct in vas, fara a i pune pe hârtie absorbanta, așa nu mai avem nevoie de ulei)
Peste cartofi punem șuncă tăiată mărunt.
Adaugăm cașcaval ras și brânză telemea rasa , apoi adăugăm smântână și ardei gras verde tăiat rondele.
Se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 30-35 de minute. Se desprinde de pe vas cu ajutorul unui cuţit şi se serveşte imediat.
Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu