duminică, 24 iunie 2018

Pulpa de porc in tigaie

Buna dimineața o data pe luna am pofta de acesta rețetă dar am văzut că pe blog inca nu este scrisa , ce o fi fost în capul meu?????
Pulpa de porc in  tigaie
Ingrediente
700 gr pulpa de porc ( tăiată bucatele mici)
1 lingurita sare
putin piper alb
2 linguri de untura + 2 linguri separate
1 lingura boia dulce
1 ceapa mare
8 catei de usturoi
1 pahar bere
Cartofi prăjiți
Salata verde
Mod de preparare:
Taie carnea in bucatele mici
Amesteca cele 2 linguri de untura topita cu boiaua dulce, sarea piperul si usturoiul dat pe razatoare si bere. Pune carnea in bol, la marinat, acopera si baga in frigider pentru 4-5 ore.
Pune restul de untura intr-o tava incinsa.Caleste usor ceapa tocata marunt.
Dupa ce s-a rumenit putin, punem carnea cu tot cu sosul facut in tigaie. Cand s-a rumenit pe o parte, intoarce carnea pe partea cealalta.
Serveste cu cartofi prajiti si salata verde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu