miercuri, 20 iunie 2018

aripioare de pui cu paste







Noua ne plac aripioare de pui, dar am văzut că pe blog nu am nici o rețetă cu aripioare de pui
De ce oare am omis sa le pun , fac mereu aceasta rețetă și iată acum v am adus o și voua
Ingrediente
1 caserola aripioare de pui
1ceapa
1 rosie
foi de dafin,
frunze de patrunjel
sare,
piper,
ulei, boia,
1 pachet macaroane
apa
2 linguri pasta de tomate/ardei
Mod de preparare:
Ceapa se curata se spala și se taie mărunt . Aripioarele de pui se curata, se spala si se taie in doua.
In uleiul incins se adauga ceapa, dupa care se adauga un pic de boia, aripioarele de pui, foile de dafin, rosia tăiată marunt, frunzele de patrujel, pasta de tomate/ardei si apa. Se potriveste de sare si piper.
Macaroanele se fierb in apa cu sare, dupa care se scurg de apa.
Intr-un castron se pun macaroanele, dupa care se adauga tocanita de carne si se amesteca.
Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu