marți, 8 mai 2018

Merluciu cu mazare si morcovi

Buna dimineața
Vrei ceva ușor de preparat dar sănătos
Ingrediente
10 rondele de merluciu
sare 
piper
boia dulce
Pesmet
300 gr mazăre proaspătă sau congelata
100 gr unt 
2-3 morcovi 
Ulei
Mod de preparare
Rondele de merluciu se condimentează cu sare, piper şi boia, se ung cu puţin unt topit şi se lasă la frigider.
Separat, mazărea, morcovii se pun să fiarbă în apă cu sare. Se lasă să fiarbă aproximativ 40 de minute şi, după aceea, se scot în sită şi se lasă la scurs.
Înăbușim mazărea și morcovii în unt Se condimentează cu sare şi piper.
Scoatem merluciu din frigider și îl dăm prin pesmet , punem ulei in tigaie și se lasă să se rumeneasă pe ambele părţi şi se servesc împreună cu legumele gratinate.
Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu