miercuri, 16 mai 2018

jeleu de capsuni




Jeleu de căpșuni
Ingrediente
1kg căpșuni spălate și curățate
1 cana zahar
25 Gr gelatina (16 foi)
Apa
50 ml Aloe Vera Gel
2-4 picaturi joost
 Mod de preparare
Intr un bol punem apa rece și punem foile de gelatina, lăsăm câteva minute până se înmoaie bine.
Punem căpșunii in blender și amestecam bine
Punem 1/3 din piure de capsuni. Intr o cratiță , adaugam zahar , amestecam ușor și punem pe foc mediu pentru câteva minute.
Punem restul de piure de capsuni in bol, adaugam Aloe Vera Gel si joost , stoarcem gelatina și le punem in compozitia de capsuni cu zahar amestecam bine până sunt diluate și punem peste piure de capsuni in bol.
Amestecam până se răcește. După ce s a răcit ușor punem in forme de silicon sau speciale pentru jele. Punem la frigider 6-7 ore .
Nu incercati aceasta rețetă cu jele de la plic care se dizolva in apa fiarta. Nu va ieși așa cum trebuie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu