Gin chia


Buna dimineata oameni cu suflet frumos
Antioxidant puternic
Sursa valoroasa de proteine
Favorizeaza cresterea vitalitatii si rezistentei
Sprijina functia sistemului circulator
Doua plante medicinale stravechi: chia aurie (Salvia columbariae) din vest si ginseng din est, combinate pentru a crea un miracol modern - Forever Gin-Chia. Datorita acestei puternice combinatii organismul va primi ceea ce a pierdut prin stilul de viata actual, agitat.
La inceputul secolului trecut, chia aurie sau Jalesul nord-american era utilizata de indienii din sud-vestul SUA, pentru proprietatile sale benefice sanatatii. Dintre toate semintele, cele de chia contin cel mai mare procent de acizi grasi polinesaturati, acid alfa-linolenic si linoleic (cca. 83,2%). Chia este o sursa importanta de acizi Omega-3, antioxidanti si fibre vegetale si contine mai multe proteine decat cerealele. Pentru comparatie, semintele de chia au 19-25%  proteine, graul are 14%, porumbul 14%, orezul 8,5%, ovazul 15,3% si orzul are 9,2%. Mai mult, spre deosebire de celelalte, proteina din chia este completa, deoarece aminoacizii esentiali se gasesc intr-un raport echilibrat. Este si un puternic antioxidant.
Ginseng-ul este un tonic legendar, ce-si merita denumirea de rege al tonicelor. Contine 11 saponine, drept pentru care este adaptogen (compus care-si adapteaza efectele in functie de necesitatile organismului). Ginseng-ul este, de asemenea, un antioxidant puternic.
Forever Gin-Chia contine vitaminele A, B1, B2, C si D, tiamina, riboflavina, calciu, fier, sodiu, potasiu, zinc, cupru, magneziu si mangan. Aceasta formula creste vitalitatea si rezistenta organismului si sprijina functia sistemului circulator.
Link afiliere
https://foreverliving.ro/gin-chia-art0023?rid=300-008-014-346
#incercatiproduseleForever
#sanatatepentrufamilie
#proudForever
Pentru inscriere sau comenzi că așteptăm și aici ( pentru cei din afara tari)
http://www.300008014346.fbo.foreverliving.com

Comentarii

Postări populare