marți, 15 mai 2018

chiftelute cu dovlecei si cascaval








Chifteluțe cu cașcaval și dovlecei
Pentru ca gasim la ora actuala, dovlecei din abundenta, la piata sau in grădină, am mai pregatit o reteta delicioasa cu ei.
Sunt delicioase chiftelutele astea, credeti-ma, si usor de preparat.
Pot fi servite ca aperitiv sau ca mancare principala alaturi de un sos
Ingrediente
2 dovlecei
300 gr cașcaval
usturoi - dupa gust
marar verde
100-150 gr faina
sare
piper
Oregano
2 oua
ulei p entru prajit
Mod de preparare
Spălăm bine dovleceii apoi il dam pe razatoarea fina si il punem sa se scurga pe o strecuratoare.
Cascavalul il radem fin, iar ouale le batem bine cu mararul verde tocat.
Punem dovlecii in bol, apoi adaugam cașcaval , oualele cu marar , sare , piper oregano
Adaugam faina si amestecam sa se omogenizeze
Eu le-am prajit in uleiul incins ( in friteuza) in care Le-am prajit pe ambele parti pina s-au rumenit bine.
Se pot servi atat calde cat si reci

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu