marți, 15 mai 2018

Boston Cake

Boston Cake
Atunci când vrei ceva dulce care se face repede și ai la îndemână doar câteva ingrediente, aceasta rețetă este cea mai indicata
Ingrediente
Pentru chec
350 Gr Farina ( care creste singura)
3 oua
120 gr unt
150 Gr zahar
175 ml lapte
Pentru crema
1 cutie frișcă crema
2 linguri zahar pudra
Pentru glazura
1 ciocolata 65% cacao
Mod de preparare
Preîncălzim cuptor la 175 de grade .
In bol de la mixer punem toate ingredientele pentru chec și amestecam la viteza medie pentru 2-3 minute . Ungem o forma rotunde și punem compoziţia de chec. Coacem pentru 30-35 de minute. După ce s a copt lăsăm să se răcească. Punem frișcă împreună cu zahar pudra in bol de la mixer și mixam. Tăiem blatul facut în două și punem crema peste o parte și acoperim cu cea de a doua parte .
Topim ciocolata pe baie de aburi, apoi punem peste chec. Lăsăm la rece până în momentul servirii.
Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu