Travel Kit

Ia cu tine o parte dintre produsele Forever oricand si oriunde calatoresti.

Forever Travel Kit contine:

50 ml Aloe-Jojoba Shampoo
50 ml Aloe-Jojoba Conditioning Rinse
50 ml Aloe Moisturizing Lotion
50 ml Aloe Bath Gelee
30 g Forever Bright Toothgel

Toate produsele din Travel Kit sunt  in cantitatile si la dimensiunile ideale pentru bagajele de calatorie si pentru cele aprobate de companiile aeriene.

ALOE-JOJOBA SHAMPOO

In formula Aloe-Jojoba Shampoo se regasesc Gel Stabilizat 100% de Aloe Vera si ulei emolient din semin e de Jojoba. Ideal pentru toate tipurile de par, Aloe-Jojoba Shampoo fortifica firul de par, restabilindu-i nivelul de hidratare si conferindu-i volum. Rezultatul este un par cu aspect sanatos si stralucitor, usor de coafat.

ALOE-JOJOBA CONDITIONING RINSE

Balsam imbogatit cu ulei din nuci de Macadamia si Pro-Vitamina B5. Este suficient de puternic pentru a conferi parului suplete si stralucire si a-l face usor de coafat, dar si suficient de usor pentru a putea fi lasat pe par fara limpezire si fara a incarca firul de par.

ALOE MOISTURIZING LOTION

Emulsie intens hidratanta cu aloe. Se aplica la nivelul fetei, mainilor sau corpului prin miscari usoare de masaj, pana la o absorbtie completa.
ALOE BATH GELEE

Ideal pentru un dus revigorant sau o baie relaxanta. Contine gel stabilizat de Aloe vera si extracte vegetale recunoscute pentru proprietatile calmante si relaxante.

Se aplica pe lufa sau pe burete si se maseaza usor, cu miscari circulare ample.

FOREVER BRIGHT TOOTHGEL

Pasta de dinti pe baza de gel de Aloe vera si propolis. Nu contine fluor. Se recomanda periaj dentar dupa fiecare masa cu Forever Bright Toothgel, pentru o dantura stralucitoare si o respiratie proaspata.


Fii tu însuți și urmează ți visurile
#visuriindeplinite
#sanatatepentrufamilie
#workingfromhome
#proudForever
http://www.300008014346.fbo.foreverliving.com

Comentarii

Postări populare