miercuri, 4 aprilie 2018

Salata de vinete

Salatele sunt nelipsite din orice cură de slăbire, pot fi folosite pe post de garnitură la fripturile la cuptor ori la grătar, pot fi savurate la micul dejun ori chiar la cină.
Ingrediente
3 vinete potrivite
½ linguriţă zeamă de lămâie
sare
1 lingura ulei de măsline extravirgin
Mod de preparare
Cureţi ceapa, o speli şi o toci. Speli vinetele,le ştergi şi le pui la cuptor cu ceapa (45 de minute). Scoţi vinetele de la cuptor,le treci sub un jet de apă rece, îndepărtezi coaja şi le laşi la scurs de zeama amăruie. Toci apoi vinetele cu un cuţit de lemn şi le pui într-un bol. Torni ceapa, sarea, uleiul de măsline extravirgin. Mixezi până când compoziţia devine omogenă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu