marți, 17 aprilie 2018

Fudulii de tauras

Dragii mei aceasta rețetă o fac foarte rar deoarece nu găsesc fudulii mereu. Acum mi a adus măcelarul pentru că l am văzut cînd a adus tăurașii
Ingrediente
3 fudulii de tauras
50 ml otet
150 ml apa
100 ml vin alb
sare
pipercimbru
5 catei de usturoi
Cartofi prăjiți
Cascaval
Mod de preparare
Dupa ce am indepartat cu grija pielea din jurul fuduliilor, am taiat rondele , pe care le-am lasat in apa cu otet cca 20-30 minute.
Am scos rondelele din otet, le-am scurs si le-am condimentat, apoi le-am pus la prajit in putin ulei + 50 ml vin alb, pana au devenit rumene si frumoase. Am adaugat felii de usturoi si am stins cu inca 50 ml. vin alb. Am mai lasat la foc mic inca 5 minte, apoi le-am scos si le-am servit calde, cu cartofi prăjiți și cascaval
Pofta buna
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu