luni, 16 aprilie 2018

Franzela umpluta


Altă luna ,altă provocare. Provocare inițiată de Ștefania
Pentru provocarea "Week-end cu spor" initiata de Stefania care are acest blog https://www.stefyharnicutza.ro/ si gazduita luna aceasta de Cristina Iuliana Pana care are acest blog
http://retete.panacris.ro/
Așa că buna noastra prietena ne a  propus următoarele secțiuni:
http://retete.panacris.ro/recipe_type/aperitive/
http://retete.panacris.ro/recipe_type/fel-principal/
http://retete.panacris.ro/recipe_type/dulciuri/.
Iar pentru rețeta de suflet:
Prajitura copilariei, nelipsita de sarbatori, chiar si anul acesta!
http://retete.panacris.ro/recipes/isler-cu-crema-de-nuca/
Buna dimineața
Aveți o franzela rămasă de ieri nu o aruncați iată cum o puteți face noua
Franzela umpluta
Ingrediente
franzelă
12 felii cașcaval
12 felii mușchiuleț afumat
6 buc ciuperci champignon
ulei de măsline
Pătrunjel
Franzela se feliază, apoi se stropește cu ulei de măsline. Feliile de cașcaval, șuncă și ciuperci se așează alternativ între feliile de pâine. După ce s-a umplut franzela, se presara sare și se dă la copt într-o tavă termorezistentă la cuptor preincalzit la 150 și se coace pentru 30 de minute. După ce am scos tava din cuptor am presărat pătrunjel tăiat mărunt. Simplu, sățios și gustos!
Pofta buna
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu