sâmbătă, 28 aprilie 2018

anghinare cu cartofi




Dragilor am facut de multe ori aceasta rețetă dar am văzut că pe blog nu este scrisa
Ingrediente
600 gr anghinare ( eu luat de la supermarket, se pot folosi și proaspete)
3-4 linguri ulei
6-8 cepe verzi
1/2 legătură marar
4-5 cartofi
2 lamai doar zeama
2 oua
Apa
Sare
Piper
Mod de preparare
Curățăm cartofii și îi tăiem cubulețe.
Spălăm anghinare și le lăsăm sa se scurga.
Curățăm ceapa verde, spălăm și tăiem mărunt.
Spalam mărarul și tăiem mărunt.
Punem ulei in cratiță și lăsăm să ningă. Adaugăm ceapa verde și mărar și lăsăm să se caleasca .
Apoi adaugam cartofii și amestecam , adaugăm apoi și anghinare , apa, sare și piper și lăsăm să fiarbă bine.
Punem ouăle în blender și le amestecam bine, apoi adaugam zeama de lămâie și amestecam , apoi cu polonicul luăm zeama de la cartofi și anghinare și punem peste compoziția de ou amestecam și aceasta compoziție o punem peste cartofi și anghinare. Oprim focul.
Servim
Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu