Aloe Fleur de jouvence

Program de infrumusetare cu efect reparator - revitalizant
Contine gel stabilizat de Aloe vera, acid hialuronic, PCA sodic, elastina hidrolizata si colagen nativ

Forever Living Products - cel mai mare cultivator de ale vera si producator mondial al produselor pe baza de Aloe vera- propune un program original de ingrijire a pielii, numit Aloe Fleur de Jouvence- Aloe, Floarea Intineririi... Acest program de infrumusetare constituie un progres rmarcant al tehnologiei de ingrijire a pielii. El reprezinta incununarea unor ani de cercetari si eforturi intense de dezvoltare pentru echipa de specialisti, renumiti in domeniul cercetarii comportamentului cutanat si al formularii produselor.

Aloe Fleur de Jouvence reprezinta un program remarcabil datorita combinarii sinergice, in proportii exacte a gelului de Aloe vera - brevet exclusiv, una din cele mai hidratante substante naturale exixtente-cu acid hialuronic (factor natural propriu celulei), PCA sodic, elastina hidrolizata si colagen nativ, de cea mai buna calitate. Alaturarea acestor ingrediente de mare specificitate, a agentilor intens hidratanti, a emulgatorilor si umectantilor, in cadrul unor formule eficiente, realizate prin intermediul unei tehnologii de ultina ora, a condus la realizarea unor produse de exceptie, care indeplinesc roluri exacte in cadrul programului sugestiv intitulat Aloe Fleur de Jouvence...Aloe, Floarea Intineririi...

Aloe Fleur de Jouvence inseamna, de asemenea, un sistem unic de produse de ingrijire a pielii- anterior inexistent- conceput pentru a stopa efectele trecerii anilor. Ingredientele minunate, inalt performante, stopeaza fenomenul imbatranirii cutanate premature, datorate deshidratarii si agresiunii factorilor de mediu. Refacerea nivelului optim de hidrartare cutanata este asigurata prin intermediul acestui program zilnic de ingrijire, care urmareste redarea atributelor tineretii, vigorii, prospetimii si luminozitatii epidermice.
Fii tu însuți și urmează ți visurile
#fiifrumoasaForever
#visuriindeplinite
#sanatatepentrufamilie
#workingfromhome
#proudForever
http://www.300008014346.fbo.foreverliving.com

Comentarii

Postări populare