duminică, 4 martie 2018

Strudele cu branza

Ștrudele cu brânză, ne plac foarte mult
Ingrediente
Umplutura
1 kg brânză
3 oua
3 vanilii
Coajă rasă de lămâie
5-8 linguri zahar
Pentru foi
1 cana ulei
2 cani apa calduta
Faina cat cuprinde
Sare
1 cubuleț drojdie
Pentru coleasa
14 linguri de faina
10 linguri ulei
Pentru servire
zahar pudra
Mod de preparare
Umplutura
Amestecam brânză, zahărul , vanilia,coaja rasa de lămâie și ouălele și lăsăm deoparte
Foile le preparam asa
Punem drojdia in 1/2 cana apa călduță și diluam.
Punem in bol drojdia diluata , adaugam restul de apa , uleiul și faina cat cuprinde și framantat bins.
Coleașă
Amestecam ulei cu faina , bine.
Intindem o foaie cat masa din aluat și  coleasa o  intindem peste foaie. Rulam foaia si bagam la frigider 15 minute. Impartim foaie în bucăți egale
Ungem o tava cu ulei.
Întindem fiecare bucata de aluat cat să ne iasă un ștrudel ,punem umplutura de brânză  și rulam.
Așa facem până terminam aluatul
Preincalzim cuptorul la 200° Coacem la 180° pentru 35-40 minute. Cind le  scoatem din cuptor pudram cu zahar pudra. Pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu