duminică, 4 martie 2018

Pizza Naty


Cu siguranță ai în frigider toate ingredientele pentru această pizza. Iată cum se face pizza de casă, rețeta cu ou, crenvurști, salam și altele
Pentru că nepoților le place aceasta pizza zic sa trecem la treabă
Ingrediente
Pentru aluat
450 gr făină
250 ml apă
1 plic drojdie uscată
Sare
50 gr unt
Pentru umplutura
4 ouă
250 gr salam
150 gr cașcaval
200 ml suc de roșii
Oregano
100 Gr crenvurști
100 Gr smântână
Mod de preparare
Dizolvi drojdia în apă caldă și o adaugi peste făina amestecată cu sare. Frămânți până obții un aluat omogen, care nu se ține de degete. Îl lași să crească până își dublează volumul.
Ungem o tava cu ulei. Întinzi aluatul și-l ungi cu suc de roșii. Pui deasupra cașcaval, felii de salam, crenvurști tăiați, oregano. Batem ouălele cu smântână și le punem peste blat și celelalte ingrediente.
Preincalzim cuptorul la 180 de grade. Dai pizza la cuptor până se rumenește. Aproape 30 de minute

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu