miercuri, 28 martie 2018

Fleica de porc

Carnea va avea o textură fragedă, suculentă și savuroasă. Iată rețeta
Ingrediente
500 gr fleică de porc
sare
chili,
sos barbeque
Capere
Usturoi oregano
Mod de preparare
Fleica se spală bine pe fiecare parte și se așează apoi pe un prosop absorbant.
Se așează într-o tigaie de Teflon, foarte  bine încălzită, se presară sare și chili sau se poate folosi sarea de Himalaya cu chili, aceasta având un aport foarte mare de minerale.
Carnea se frige pe ambele părți, nu mai mult de 4 minute, pentru a-și păstra suculența.
Cuptorul se încălzește la 180 grade.
Se scoate fleica friptă din tava în care s-a gătit și se unge cu sos barbeque,capere usturoi tăiat și oregano
Se pune într-o tavă curată, fără ulei sau altceva și se introduce la cuptorul bine încălzit, pentru 20 minute.
Când fleica este gata, se scoate din tavă și se scurge grăsimea topită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu