duminică, 4 martie 2018

Crema de vanilie cu amidon

Postul nu mai este deloc complicat nici chiar înainte de Paști. Încearcă această rețetă savuroasă, care se prepară repede și care arată excelent.
Se face ușor și se poate folosi și la cremes, tort sau clătite
Ingrediente
500 ml lapte migdale
1 pachet margarina vegetala
4-5 linguri zahar
6-7 linguri amidon
Esență de vanilie
Un pic de sare
Turmeric ( pentru culoare)
1 zahar vaniliat
pune pe foc mic laptele cu un praf de sare. Când s-a înfierbântat, adaugă margarina,zahărul vanilat și  zahărul. După ce s-au topit, pune amidonul cernut și amestecă bine ca să nu rămână cocoloașe. Când ai obținut o cremă fină, adaugă un vârf de cuțit de turmeric (sau chiar mai puțin) pentru culoare și esență de vanilie pentru gust.
Punem in bolul și lăsăm să se raceasca.
Prințul meu o servește la mic dejun , simpla.
Pofta buna și post usor



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu