miercuri, 28 martie 2018

Clătite cu dulceata de capsuni

Am participat la un concurs și am facut aceste clătite care a incantat juriul ,iată rețeta lor
Ingrediente
4 oua
500 ml lapte
200 ml apa minerala
50 gr zahar
2 plicuri zahar vanilat
faina cat cuprinde ( sa aiba consistenta unei samantani mai groase)
100 ml ulei
1 lingura coniac
Coajă rasa de lămâie
1 praf de sare
dulceata de capsuni.
Căpșuni pentru decor
Mod de preparare
Intr-un bol se omogenizeaza toate ingredientele pana obtinem o compozitie de consistenta unei smantani.( Mai puțin ulei). Separat uleiul se incinge intr-o tava teflonata, se adauga cate trei sferturi de polonic cu compozitie si se lasa la prajit. Clatitele se prajesc pe ambele parti si se ruleaza calde cu dulceata. Punem pe un platou iar peste clătite punem dulceață de capsuni și capsuni
Se servesc calde.
Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu