joi, 15 februarie 2018

Supa de pui cu fidea

 



Temperaturile scad tot mai mult şi nu ai cum să nu te trezeşti cu o răceala nepoftită… Supa de pui este bună pentru combaterea răcelilor, unde mai pui că este şi gustoasă. Uite o reţetă de supă de pui cu fidea!
Ingrediente
 fidea
1/2 praz
1 felie de ţelină
1 rădăcină pătrunjel
1 morcov
2 pulpe de pui
sare după gust
Piper
Mod de preparare
Spalam pulpe le de pui care se pun la fiert în apă cu sare. Se spumează ori de câte ori este nevoie şi, după ce spuma nu se mai formează, se şterge interiorul oalei cu o cârpă cu apă rece.
Se adaugă legumele tăiate cubuleţe şi se continuă fierberea. După ce şi legumele sunt fierte, se pune fideaua, fiartă separat în prealabil, se mai dă un clocot şi se stinge focul.
Foarte buna aceasta supa, prințul a cerut două porții.
Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu