marți, 6 februarie 2018

Sunca de cocos pane

Buna ziua
Am tăiat doi cocoșei crescuti în curte și m am gândit să fac șuncă ca tot vin copii acasă , sigur le va place
Ingrediente
2 cocoșei
4 morcovi
1 ceapa
Apa
Sare
Piper
Oregano
Punga
Alte condimente care va plac
Pentru panare
2 oua
Sare
Faina
Pesmet
Mod de preparare
Spălăm bine cocoșii ( după ce i am jumulit de pene).
Curățăm ceapa și morcovii și le spălăm .
Punem apa in oala , punem carnea ,ceapa și morcovi și punem la fiert. Lăsăm să fiarbă până ce carnea cade de pe os.
După ce carnea este fiarta scoatem pe un platou, scoatem și morcovii .( Păstrăm putina zeama in caz că mai este nevoie pentru șuncă). Dam carnea și morcovii prin mașina de tocat carne dar cu sita mită. Punem sare, piper, oregano sau alte condimente care va plac și amestecați bine. Trebuie să fie o pasta omogena dar nu moale. Punem aceasta pasta in punga și obdam la rece toată noaptea.
Apoi tăiem felii și o facem pane .
Batem ouălele cu sare, punem pesmet in bol și faina in alt bol și începem panarea șuncii. Punem fiecare felie de șuncă in ou, apoi faina și apoi pesmet și apoi prăjim .
Pofta buna va doresc !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu