duminică, 25 februarie 2018

strudel pizza





 
Buna ziua un ștrudel cred că merge foarte bine, fie că e cu mere, cu brânză,cu dovleac sau chiar pizza , aceasta rețetă se face ușor
Ingrediente:
2 pahare pline cu vîrf de făină de grîu,
2-3 linguri ulei,
2/3 pahar apă,
½ linguriţă sare,
2 linguri oţet.
Pentru umplutura
200 gr cascaval
200 gr sunca de curcan
 Mod de preparare:
Se amestecă apa, uleiul, oţetul şi sarea. Făina se cerne, se pune pe masă grămăjoară, în centru se face o adîncitură în formă de pîlnie, în ea se toarnă amestecul, apoi se frămîntă aluatul, bătîndu-se de masă. Cînd aluatul este gata (nu se mai lipeşte de mîini), se împarte în bucăţi nu prea mari, se formează chifle, se acoperă cu un şerveţel cald şi se lasă pentru 30-40 minute. După aceasta aluatul se întinde în foaie , se pune pe o faţă de masă curată presărată cu faină şi se întinde atent cu mîinile. Apoi punem sunca si cascaval si taiem. Rulam.
Ungem o tava cu ulei si punem strudele in tava
Preincalzim cuptorul la 180 de grade și coacem pentru 30-35 de minute.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu