sâmbătă, 24 februarie 2018

Strudel cu crema de brânză si nuttela

 




Buna ziua un ștrudel cred că merge foarte bine, fie că e cu mere, cu brânză,cu dovleac sau chiar pizza , aceasta rețetă se face ușor
Ingrediente:
2 pahare pline cu vîrf de făină de grîu,
2-3 linguri ulei,
2/3 pahar apă,
½ linguriţă sare,
2 linguri oţet.
Pentru umplutura
200 Gr crema de brânză
150 Gr nuttela
Zahar pudra
Mod de preparare:
Se amestecă apa, uleiul, oţetul şi sarea. Făina se cerne, se pune pe masă grămăjoară, în centru se face o adîncitură în formă de pîlnie, în ea se toarnă amestecul, apoi se frămîntă aluatul, bătîndu-se de masă. Cînd aluatul este gata (nu se mai lipeşte de mîini), se împarte în bucăţi nu prea mari, se formează chifle, se acoperă cu un şerveţel cald şi se lasă pentru 30-40 minute. După aceasta aluatul se întinde în foaie se pune pe o faţă de masă curată presărată cu faină şi se întinde atent cu mîinile . Marginile mai groase se taie, aluatul se lasă să se usuce puţin, apoi se unge cu ulei.
Amestecam crema de brânză cu nuttela
Pe acest aluat subțire punem compoziția de crema de brânză  cu nuttela și întindem bine ,apoi rulam și punem in tava unsa cu ulei.
Preincalzim cuptorul la 180 de grade și coacem pentru 30-35 de minute.
După ce s a copt lăsăm să se răcească și apoi pudram cu zahar
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu