miercuri, 18 octombrie 2017

Pate de fasole si naut

Ar fi bine să alegi pate de fasole și năut preparat în casă pentru sandvișul de dimineață al celui mic. Astăzi vreau să-ți dau și o rețetă cât se poate de dietetică și de rapidă pentru a-l prepara.
Este o rețetă care se potrivește atât celor mici, cât și celor mari. Sfatul meu este pentru tine este să îl combini cu legume proaspete, nu cu pâine, pentru ca încărcătura calorică să fie mai mică.
Și pentru că tot am facut ciorba de fasole și naut am zis să fac și aceasta rețetă.
Pate de fasole și năut
200 Gr Năut fiert
200 Gr Boabe de fasole albă fiartă
100 Gr Roșii cherry
1 linguriță Ulei de măsline
2 căței Usturoi
Cimbru,
Piper negru proaspăt măcinat,
Sare,
Boia iute-dulce
Mod de preparare
Într-un blender se pun fasolea şi boabele de năut fierte separat, usturoiul pisat, uleiul de măsline, cimbru, piper şi sare, apoi se mixează până se obţine o pastă. Se asezonează după gust, cu boia dulce sau iute. Se poate servi pe rondele de castraveți sau pe felii de ardei gras. Ai mei o mănâncă cu paine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu