tort rapid cu fructe 
 
Buna dimineață chiar daca am sufletul îndurerat si ochii plini de lacrimi, dar la cererea nepoatei am facut acest desert ( cu mici modificări).
Alta reteta pentru provocarea week-end cu spor, inițiata de Ștefania si găzduita luna aceasta de Cristina Iuliana Pana care ne a dat la alegere aperitive , salate si dulciuri. Eu am ales din categoria dulciuri tort rapid cu fructe. (chiar daca nu sunt adepta cremelor de cumparat, am facut asa deoarece nu mi sta gândul la creme si alte , durerea e prea mare)
Ingrediente
Pișcoturi 30 de bucăți
Compot de piersici
2 plicuri crema de vanilie rapida Giotis
1 plic de frisca rapida Giotis
900 ml lapte rece
Mod de preparare
Punem 700 ml intr un bol si punem cele doua plicuri de crema rapida si amestecam cu mixerul pentru 5 minute. Lăsăm deoparte. Punem 200 ml lapte rece in alt bol si adăugam frișca rapida si amestecam cu mixerul 5 minute.
O formă de cozonac se tapetează cu folie alimentară. Pișcoturile se trec rapid prin zeama compotului și se  aşază în forma tapetată, apoi se adaugă un strat de cremă si frișca , fructe din compot, un nou rând de pișcoturi asezonate, alt rând de crema si frișca  alt rând de fructe, iar ultimul  rând va fi de pișcoturi aromate.
Eu nu am făcut cu gelatina .
Se pot folosi orice fel de fructe. Punem tava in frigider si lăsăm 2 ore.
Un tort rapid, aromat și răcoros.

Comentarii

Postări populare